А ПЛЮС БГ ЕООД

Услуги

Проектиране и изпълнение на ел. табла

Извършваме монтаж и изработка на индустриални, главни, разпределителни и апартаментни табла. Работим с апаратура на реномирани производители.

Автоматизации

Предлагаме широк диапазон решения и услуги за системни автоматизации за всякакъв вид съоръжения. Работим с качествени контролери (PLC) за управление и визоализиране на процеса на работа с така наречените (SCADA) системи.

Проектиране и изпълнение на eл. инсталации

Проектиране и изпълнение на eл. инсталации

Проектиране и изпълнение на домофонни системи

Домофонната система е част от всяка жилищна сграда. Тя осигурява бърз достъп до отделните жилища и е свързана най-често с входните врати и звънците. Осигурява лесен достъп и удобство за комуникация.

Проектиране и изпълнение на системи за човешката сигурност в производствени халета

Във всички заводи и производствени халета има множество заплахи за човешкия живот. Нека да помислим за човешката сигурност преди всичко останало.

Осветителни системи

Обичате деня, но обичате и нощта. Понякога изгаряте от желание и чакате с нетърпение изгрева, който носи новия ден. Просто се свържете с нас да превърнем нощта в ден с добре проектирани осветителни системи.

Проектиране и изпълнение на системи за видеонаблюдение

Нашата мисия е да предложим надеждни технически решения за видеонаблюдение и контрол на достъпа с продукти, които са оптимални като цена и качество.

Абонаментна поддръжка на електро съоръжения и електрически уреди

Извършваме абонаментни електроуслуги за поддръжка на електроуреди и електроинсталации. Наши клиенти са множество физически лица, фирми, магазини, фабрики и др. След сключването на договор за абонаментна ел. поддръжка, се задължаваме да бъдем на разположение на нашите партньори 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Ремонт и поддръжка на всякакъв вид ел. оборудване

Препоъчваме Ви, ако имате проблем с вашата инсталация да потърсите незабавна помощ от специалисти, компетентни в тази област!