LED Плафон FOCA 75W 3000K – 6500K IP20

LED Плафон FOCA 75W 3000K – 6500K IP20

1. Включете плафона от електрическият ключ (ако плафона се управлява само от ел.ключ с всяко включване и изключване ще се променя режимът на светене)

2. За да се сдвои плафонът с дистанционното веднага следвключването е необходимо да се натисне бутона SETUP.Плафонът започва да премигва ,което означава, че вече може да се управлява от дистанционното.

3. След сдвояване с помощта на дистанционното може да сенастрои желания режим. За да се димира или променя цветнататемпература с „+“ или „-“ е необходимо да се натиска многократно,а не със задържане.

4. Ако плафона се изключи от дистанционното с „ OFF” последният работещ режим се запаметява и при включване отново от дистанционното с „ON“ плафонът ще светне със запаметения режим.

5. Ако плафона се изключи от електрическия ключ и след това отново се включи , режимите ще започнат да се редуват при всяко включване и изключване, т.е не помни последния режим Под режим на светене приемаме, промяна на цветна температура и нощен режим.

150.00 лв.

LED Плафон FOCA 75W 3000K – 6500K IP20

LED Плафон FOCA 75W 3000K – 6500K IP20

Светодиодните плафониери са подходящи за осветление на различни помещения като всекидневна, спалня, детска стая, в хотели, заведения или магазини. Основните предимства на плафониерата са: стилен дизайн, подходящ за всеки интериор, лесна и бърза инсталация, вградени светлоизточници, които имат по-ниска консумация на електроенергия и по-дълъг живот. Това може да бъде постигнато благодарение на бума на съвремието – плафонът. Нещото, което преобрази куп домове и ги направи доста по-високи, доста по-луксозни и в пъти по-интересни. Тези характеристики правят LED Плафониерите в правилна и дългосрочна инвестиция.

Габаритни размери:  Ф480 mm