Адаптер троен сив Legrand

Адаптер троен сив Legrand

Технически характеристики:
– Максимален ток: 16A
– Максимална мощност: 3500W

14.00 лв.

Адаптер троен сив Legrand

Адаптер троен сив Legrand

Технически характеристики:
– Максимален ток: 16A
– Максимална мощност: 3500W