Резец за макетен нож 9мм 10бр ELMARK

Резец за макетен нож 9мм 10бр ELMARK

Резервни остриета за макетно ножче. Блистер 10 броя.

 

0.88 лв.

Резец за макетен нож 9мм 10бр ELMARK

Резец за макетен нож 9мм 10бр ELMARK

Резервни остриета за макетно ножче. Блистер 10 броя.