Резец за макетен нож 10бр Topmaster

Резец за макетен нож 10бр Topmaster

Резервни остриета за макетно ножче. Блистер 10 броя.

 

2.50 лв.

Резец за макетен нож 10бр Topmaster

Резец за макетен нож 10бр Topmaster

Резервни остриета за макетно ножче. Блистер 10 броя.